Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Basic-Fit Opzeggen

Indien gewenst kunt u contact opnemen met Basic-Fit bereiken via het telefoonnummer 0900 - 227 423 48 (€1,- per gesprek). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Hou rekening met een wachttijd voordat je een medewerker aan de lijn krijgt.Liever niet bellen maar direct online je opzegging regelen met opzeggarantie? Gebruik dan onderstaande opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Formulieren Invullen

Onderteken uw formulier online

Wij zullen uw formulier voor u verzenden

RELAX

[cancel_form id="32"]

Het call center van Basic-Fit kent een aantal drukke momenten. De minste kans op wachttijd heb je wanneer je op rustige momenten belt, denk dan aan de tijden tussen 14.00 uur en 16.00 in de middag. Krijg je Basic-Fit telefonisch moeilijk te pakken? Stuur dan een opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je opzegging gegarandeerd, wij regelen het voor je.

Let op: wij hebben met Basic-Fit afspraken gemaakt over opzeggingen die via ons lopen. Wanneer je via opzeggen.nl opzegt, dan geldt die datum als opzegdatum. Gaat er iets mis bij Basic-Fit in de verwerking? Geen probleem, wij nemen contact met hen op en de opzegging wordt alsnog met terugwerkende kracht geregeld. Uiteraard alleen in het geval dat het abonnement ook echt opgezegd kan worden.

Basic-Fit kun je op verschillende manieren bereiken. Schriftelijk en telefonisch zoals we hierboven hebben gemeld, maar ook via een contactformulier op http://www.basic-fit.com/nl-nl/klantenservice/contact, via het e-mailadres klantenservice@basic-fit.nl en via de Facebookpagina https://www.facebook.com/basicfitnl.

Ook handig; op elke vestiging vind je een digitaal scherm waarop je ook je opzegging kunt regelen.

Firma Basic-Fit
Adres Postbus 3124
Stad 2130 KC HOOFDDORP